Capoeira Nórdica

Pikkujoulut 2023 ja ylimääräinen vuosikokous

Tervetuloa viettämään pikkujouluja hengailutila Suvakselle perjantaina 1.12. klo 18 alkaen! Ohjelmassa mm. roda, saunomista, rentoa yhdessäoloa ja syömistä. Ruoat nyyttärimeiningillä, tuothan jotain tullessasi :) Suvaksen vuokrakuluihin voi osallistua vapaaehtoisella kolehtisummalla (yhdistyksen tilille FI79 1040 3500 2569 40, viitenumero 1083).

Pikkujoulujen yhteydessä pidämme myös ylimääräisen vuosikokouksen noin klo 19.30 alkaen. Vuosikokouksen esityslistalla on päätös yhdistyksen nimen ja sääntöjen muuttamisesta. Sääntömääräisessä vuosikokouksessa 9.3.2023 teimme päätöksen yhdistyksen sääntöjen muuttamisesta. Nykyiset eli vanhat säännöt ovat peräisin vuodelta 2002 ja kaipaavat kipeästi päivitystä. Hallitus on työstänyt uusia sääntöjä kesän ja syksyn 2023 aikana ja ne alkavat olla jo aika lailla kuosissa, mutta hyväksymiseen tarvitaan ylimääräisen vuosikokouksen päätös.

Sääntömuutosprosessin yhteydessä Patentti- ja rekisterihallinnosta selvisi, että samalla muutosilmoitusmaksulla, joka sääntömuutoksesta veloitetaan, on mahdollista muuttaa yhdistyksen nimi. Mitään dramaattista muutosta ei ole tulossa, mutta yhdistyksen nimi on Patentti- ja rekisterihallinnossa Capoeira Nordica ry, vaikka jälkimmäisen oikeaan kirjoitusasuun kuuluu o:n päälle aksentti (Capoeira Nórdica ry). Vaikka kyseessä on näin pieni muutos, PRH katsoo sen nimenmuutokseksi, minkä vuoksi kokouksen esityslistalla on myös päätös yhdistyksen nimen muuttamisesta.

Voit tarkastella yhdistyksen uusia sääntöjä/ehdotusta alla olevasta liitteestä. Tavoitteena on ollut saada säännöistä mahdollisimman joustavat ja yksinkertaiset, mm. yhdistyksen tehtävien ja kokouskäytäntöjen osalta (etäosallistumismahdollisuus). Myöskään tilintarkastajaa näin pieni yhdistys ei tarvitse, vaan meille riittää toiminnantarkastaja.

Mahdolliset kommentit/muutosehdotukset uusiin sääntöihin hallitukselle sähköpostitse (info@capoeiranordica.net) viimeistään 26.11. Tavoitteena on, ettei itse kokouksessa enää veivata sanamuotoja vaan saadaan muutosilmoitus näpsäkästi vielä tämän vuoden puolella PRH:lle. Alla liitteenä myös vanhat/nykyiset säännöt verrokkina, uusiin sääntöihin tulleet muutokset on merkitty punaisella.

Tervetuloa!

– Hallitus 2023-

Liitteet kokouskutsuun:

Ylimääräisen vuosikokouksen esityslista

Nórdica_uudetsäännöt_v5

Nórdica_Nykyiset eli vanhat säännöt

Pikkujoulumainos_v2